Politika

Poslanici Demokrata u zgradi SO Budva dok se ne okonča kriza

Autor mondo.me Izvor MINA

Poslanici Demokratske Crne Gore ušli su u zgradu opštine Budva iz i iz nje neće izaći dok se politička kriza u toj opštini ne razriješi

Izvor: YouTube/RTV Budva/screenshot

To je, kako prenose mediji, potvrdio odbornik Demorkata Dragan Krapović nakon sastanka koji je održan u Akademiji znanja. Sastanku su prisustvovali i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Divanović i šef kabineta predsjednika opštine Nikola Jovanović (DF)

U zgradi su i doskorašnji predsjednik opštine Marko Carević koji je ušao u svoju kancelariju, kao i menadžer opštine Milo Božović.

Krapović je ocijenio da su za sto sjeli na ljudskom nivou, jer na političkom nivou nije moguće da "ova ekipa" sjedi u istoj sobi.


"Ljudski smo napravili jer su u pitanju Budvani. Najbrutalnije smo slagani, poput posljednjih šarlatana i prevaranata su se ponašali kolege Divanović, Jelušić i Bulatović. U pitanju su prevaranti i lažovi", kazao je Krapović.

On je rekao da je svih osam poslanika Demokrata u kabinetu predsjednika SO Budva i da neće izaći iz zgrade opštine dok se situacija ne razriješi.

"Ne postoji šansa da ćemo ovo da pustimo, ne postoji šansa da ćemo biti pregaženi i poniženi. Nemamo namjeru bilo kome bilo što ružno da uradimo. Kao što sam vam rekao, opština je naša i biće naša ili ćemo imati kakav takav civilizovani način ove priče", naveo je Krapović.

Divanović je rekao da je tokom sastanka u Akademiji znanja dobio informaciju da je došlo do nasilnog ulaska u zgradu opštine.

Tagovi