Politika

Carević i novo rukovodstvo razgovaraju u zgradi Opštine Budva

Autor mondo.me Izvor MINA

U zgradu opštine Budva jutros su ušli i smijenjeni predsjednik opštine i SO Budva Marko Carević i Krsto Radović, i njihovi vd naslednici Vladimir Bulatović i SO Snežana Kuč!

Budva pred sednicu Skupštine opštine
Izvor: MONDO

Carević je u kancelariji zajedno sa Bulatovićem i Kuč, koje je nova većina u ipštini Budva izglasala za vršioca dužnosti predsjednika Opštine, odnosno za v.d. predsjednicu parlamenta.

Bez tenzija nije prošlo ni jutros - nakon što je Vladimir Bulatović na poziv Mijomira Pejovića izašao ispred zgrade Opštine nastalo je komešanje.

Ispred zgrade Opštine Budva i jutros su se okupili građani.

Prema informacijama Pobjede smijenjeni predsjednik Opštine Budva Marko Carević ušao je u zgradu opštine Budva, na poziv novog rukovodstva grada i razgovori su u toku.

Oni su ranije jutros pozvali razriješene predsjednike Opštine i Skupštine opštine da dođu na razgovor, što je Carević i učinio.

Službenici Opštine navode kako je Carević po ulasku u kancelariju sjeo u fotelju predsjednika Opštine koju sada koristi Vladimir Bulatović.

Carevićev ulazak u Opštinu okupljeni građani pozdravili su povicima “Pobjeda”.

Dolazak službenika Uprave policije koji obezbjeđuju Opštini ispraćen je povicima i negodovanjem okupljenih građana, ali i skandiranjem “Policajci braćo mila, ne slušajte više Mila”.

Vršiteljka dužnosti predsjednice Skupštine Opštine Snežana Kuč nalazi se u zgradi Opštine, a okupljeni građani zahtijevaju i skandiraju da izađe napolje.

Jedan od policajaca koji obezbjeđuje zgradu opštine naveo je da će ulazak u službene prostorije biti dozvoljen svim zaposlenima.

Prema navodima Pobjede, okupljeni građani pokušali su da probiju policijsku blokadu i uđu u zgradu Opštine, ali u tome nijesu uspjeli.

Tagovi