Politika

MVP: Crnogorski državljani u Italiji da prate instrukcije

Autor mondo.me Izvor Standard

Ambasadi Crne Gore u Italiji, obratilo se dvadesetak crnogorskih državljana sa područja te zemlje, koja se od danas nalazi pod vanrednim mjerama preventivne zaštite od koronavirusa, saopšteno je portalu Standard iz Ministarstva vanjskih poslova.

Izvor: Guliver/Getty Images/Alexander Traksel

“Ambasada Crne Gore u Italiji u redovnom je kontaktu sa crnogorskim državljanima koji se nalaze u toj državi. Povodom trenutne situacije, otvorena je telefonska linija za potrebe informisanja i podrške u hitnim situacijama, broj +390688857745”, navode za Standard iz Ministarstva vanjskih poslova.

Iz Ministarstva, međutim nije saopšteno da li je neko od državljana Crne Gore koji žive u Italiji zaražen koronavirusom.

Oni su dodali da “Ambasada Crne Gore u Rimu redovno ažurira web portal na kom se nalaze sve važne informacije u vezi sa aktuelnom situacijom u Italiji, a koje naši građani mogu dobiti na http://ambasciatamontenegro.it/“.

Podsjećamo, oko 60 miliona Italijana je zamoljeno da od danas budu kod svojih kuća, zbog nove je mjera italijanske vlade u okviru suzbijanja epidemije korona virusa.

Tagovi