Politika

MILOVIĆ OPET PREDVODI DPS NA IZBORIMA U BUDVI

Opozicioni DPS nastupiće ponovo samostalno, kao i na minulim majskim izborima.

Izvor: DPS

Prof. dr Nikola Milović predvodiće listu Demokratske partije socijalista na predstojećim lokalnim izborima u Budvi, koji su zakazani za 17. novembar, nezvanično saznaju Vijesti.

Opozicioni DPS nastupiće ponovo samostalno, kao i na minulim majskim izborima.

Za sjutra su zakazane sjednice opštinskog i izvršnog odbora te partije u Budvi, koji će se izjasniti o tome ko će DPS predvoditi na ponovnim izborima. Milović je, kako nezvanično saznajemo, jedini kakndidat koji je predložen.

Podsjećamo, DPS je na lokalnim izborima 26. maja nastupio sa listom kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu pod nazivom “Budva može bolje!”, predvođen Milovićem.

DPS je osvojio sedam odborničkih mandata, čime su povećali podršku građana. U toj partiji očekuju da će na novembarskim izborima, sudeći po, kako su nezvanično kazali, katastrofalnom stanju u kome se Budva nalazi zbog neefikasne lokalne uprave, loše turističke sezone, komunalnog haosa i nereda koji su obilježili ljeto sa divljim lokacijama na šetalištima, dobiti još veću podršku građana i biti ključni činilac za formiranje buduće gradske uprave.