Politika

BOROVINIĆ BOJOVIĆ: POBIJEDIĆEMO PONOVO I PREUZETI ODGOVORNOST ZA STVARANJE USPJEŠNOG I JAKOG GRADA SVIH NAS

Izvor Vijesti

Oni su se sa građanima sastali kako bi saslušali potrebe i probleme sa kojima se Podgoričani suočavaju. U razgovoru su, pored građana, učestvovali predstavnici Skupština stanara, navodi se u saopštenju koalicije.

Izvor: Za budućnost Podgorice

Mi ćemo na ovim izborima pobijediti ponovo i preuzeti odgovornost za stvaranje uspješnog i jakog grada svih nas, poručila je Jelena Borovinić Bojović, kandidatkinja za gradonačelnicu liste "Za budućnost Podgorice – grad svih nas", koju predvodi Jelena Borovinić Bojović, prilikom susreta članova ove koalicije sa građanima u centru Podgorice.

Oni su se sa građanima sastali kako bi saslušali potrebe i probleme sa kojima se Podgoričani suočavaju. U razgovoru su, pored građana, učestvovali predstavnici Skupština stanara, navodi se u saopštenju koalicije.

Borovinić Bojović je kazala da joj je čast i zadovoljstvo što ima priliku da ponovo vidi poznate ljude sa kojima je razgovarala prethodnih godinu i po dana.

"Mi donosimo stabilnost, mi smo pouzdan partner, mi donosimo sigurnost i tražimo podršku od vas da nastavimo da radimo u interesu svih građana. Nažalost, bivši režim i njihovi novi saveznici su, u želji da ponovo uzmu funkcije i budžet Podgorice u svoje ruke, odlučili da zaustave razvoj grada i odvedu nas na izbore. Mi ćemo na ovim izborima pobijediti ponovo i preuzeti odgovornost za stvaranje uspješnog i jakog grada svih nas. Zato nastavljamo da razgovaramo sa vama, Podgoričanima koji vole Podgoricu, kako bismo čuli vaše mišljenje i kako bismo zajedno rješavali probleme koji nas svakodnevno pogađaju", istakla je ona.

Iz koalicije "Za budućnost Podgorice" poručili su da je DPS od građana krio mogućnosti, svjesno ih čuvao za podobne i degradirao slobodu, ali da će oni vratiti pravdu građanima u ruke, spremno dočekujući svako dobro rješenje.

"Nedostatak zelene površine, stare, neodržavane i nesigurne stambene zgrade, ali i škole i vrtići koje moramo obnoviti, rekonstuisati i napraviti ih bezbjednim i dobrim mjestima za život. Popravićemo ovakvo stanje. To je naša vizija, to je naš plan za budućnost Podgorice.

Mnogo smo uradili za samo 15 mjeseci, naši rezultati su vidljivi. Nastavljamo da stvaramo Podgoricu u kojoj će svi željeti da ostanu. Privremeno smo zaustavljeni u razvoju Podgorice, ali nećemo dozvoliti da naši planovi ostanu na papiru. Mi ne želimo da obećavamo, već da isporučimo rezultat koji će značiti ljudima", poručili su iz koalicije "Za budućnost Podgorice".