Politika

DPS: SAKUPLJENO OKO 10.000 POTPISA, ZA LISTU "I RIJEČJU I DJELOM! - DR NERMIN ABDIĆ"

Autor Vasilisa Grgurević

Demokratska partija socijalista predaće sjutra u 18 časova svoju izbornu listu pod nazivom “I riječju i djelom! – dr Nermin Abdić”.

Izvor: DPS

Prethodnih dana građani su masovno podržali sastav liste koju predvodi dr Nermin Abdić. Prikupljeno je za nekoliko dana oko 10 hiljada potpisa onih građana koji smatraju da glavni grad Crne Gore zaslužuje da ga vode ozbiljni, odgovorni, kompetentni i pošteni ljudi, a takav je upravo dr Abdić i njegov tim.

“Brojne Podgoričanke i Podgoričani su pokazali veliko interesovanje da daju doprinos i aktivno učestvuju u fer i poštenoj izbornoj borbi za našu Podgoricu. Naš glavni grad više nikad ne smije na svom čelu imati ljude koji ne znaju da ga vode, koji se bave partijskim podmetanjima, a svoje radno vrijeme troše na međusobne svađe i otimanja oko fotelja” saopšteno je iz DPS-a.

Kako su naveli, ovom prilikom žele da zahvale svim građanima koji su ih podržali i da, kako navpde, obećaju da će se truditi da opravdaju njihovo povjerenje, prije svega predanim i profesionalnim radom u interesu Podgorice i svih njenih stanovnika.