Politika

PRAVA CRNA GORA ĆE BITI DIO KOALICIJE "ZA BUDUĆNOST PODGORICE"

Autor Milica Mrvaljević

Prava Crna Gora saopštila je da će na predstojećim lokalnim izborima u glavnom gradu biti dio koalicije “Za budućnost Podgorice”. To je odlučio Glavni odbor te stranke.

Izvor: Prava Crna Gora

Kazali su da Prava, na osnovu koalicionog sporazuma koji su potpisali lider te stranke Marko Milačić i predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević, smatra da ovaj korak predstavlja nastavak usklađivanja političkih stavova na svim nivoima sa DNP-om, u skladu sa potpisanim sporazumom.

"Koalicija 'Za budućnost Podgorice' na prethodnim lokalnim izborima, na kojima smo takođe zajednički nastupili, ostvarila je značajan uspjeh, koji je označio detronizovanje višedecenijske vladavine DPS i njihovih satelita. Uvjereni smo da će ovog puta rezultat biti još bolji, jer su građani tokom protekle dvije godine imali priliku da vide kako se upornim i dosljednim radom mogu ostvariti konkretni rezultati", navodi se u saopštenju.

Ističu da nijedna stranka koja je konstituent koalicije "Za budućnost Podgorice" nije učestvovala u "rušenju vlasti u saradnji sa DPS-om".

"One političke snage koje su se odlučile na skraćenje mandata u partnerstvu sa DPS-om suočiće se sa istom sudbinom kao i sam DPS. Sigurni smo da će jedinstvo srpskog bloka na izborima 29. septembra dati pobjedničku energiju i sinergiju koju će prepoznati svi građani Podgorice i odrediti novu gradonačelnicu Podgorice. Od danas Prava Crna Gora kao dio velikog pobjedničkog tima radi za pobjedu koju ćemo ozvaničiti 29. septembra", zaključuju.