Politika

ŽIVKOVIĆ: NERMIN ABDIĆ ĆE PODGORICU VODITI ONAKO KAKAV JE I ON SAM - SAVJESNO, KOMPETENTNO I OZBILJNO

Jučerašnji partijski skup označio je, kaže Živković, intenziviranje aktivnosti na terenu, podizanje i mobilisanje partijske mreže.

Izvor: DPS

Podgorica zaslužuje odgovornu i ozbiljnu vlast. Glavni grad Crne Gore treba da vode ostvareni ljudi koji su se dokazali svojim djelima. Sve ćemo uraditi da naš glavni grad ne dospije u ruke onih koji su ga za samo godinu dana unazadili u svakom smislu. Onih koji ne znaju njime da upravljaju, niti ih to interesuje ali su i te kako zainteresovani za svoje fotelje i uhljebljenja, kazao je Danijel Živković, predsjednik Demokratske partije socijalista Crne Gore.

“Na našoj listi su ozbiljni ljudi, odgovorni i vrijedni. Iza njih stoje i riječi i djela. Prvi među njima i budući gradonačelnik Podgorice je dr Nermin Abdić, omiljeni ljekar, podgorički komšija koji će, sa svojim timom voditi Podgoricu, onako kakav je i on sam – savjesno, kompetentno i ozbiljno”, poručio je Živković.

Jučerašnji partijski skup označio je, kaže Živković, intenziviranje aktivnosti na terenu, podizanje i mobilisanje partijske mreže.

“DPS je stranka sa najjačom partijskom strukturom i iskoristićemo tu prednost da svakoj Podgoričanki i Podgoričaninu, predstavimo plan za dalji razvoj Podgorice, infrastrukturne projekte i planove, koji će da zaustave jednogodišnju devastaciju grada i okrenu ga prema ubrzanom privrednom, ekonomskom i duštvenom razvoju”, izjavio je predsjednik DPS Danijel Živković.