Politika

SLOBODNA CRNA GORA ĆE U PODGORICI SARAĐIVATI SA TRADICIONALNIM PARTNERIMA

Autor Anđela Vukčević

Kako navodi, odluka o učešću na izborima usvojena je jednoglasno, na jučerašnjoj sjednici koordinatora Slobodne Crne Gore u glavnom gradu.

Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

Slobodna Crna Gora nastupiće na prijevremenim lokalnim izborima u Podgorici 29. septembra, a predsjednik te partije Vladislav Dajković je saopštio da će o samom obliku izlaska na izbore razgovarati u narednim danima sa "tradicionalnim partnerima".

"Jedno je već sada sigurno: vrijeme je da nakon osamdeset godina Podgorica dobije gradonačelnika Srbina", saopštio je Dajković, ujedno i rukovodilac Službe za građane Glavnog grada.

Kako navodi, odluka o učešću na izborima usvojena je jednoglasno, na jučerašnjoj sjednici koordinatora Slobodne Crne Gore u glavnom gradu.

“Stotinu koordinatora koji su došli iz svakog podgoričkog naselja i kvarta, usred avgusta na četrdeset stepeni, najbolja su potvrda našeg ozbiljnog rada proteklih mjeseci. Tokom našeg kratkog mandata, kako u Službi za građane, tako i u gradskoj Skupštini kroz odbornički mandat, pokazali smo da znamo da se borimo za interese građana, uprkos brojnim predrasudama s kojima smo se suočavali. Podrška građana koju dobijamo na svakom koraku, ali i želja da se svim silama borimo protiv povratka DPS-a na vlast, učvrstili su našu odluku da se spremimo za nastup na izborima i otpočnemo kampanju", saopštio je Dajković.