Politika

KADIĆ ĆE UČESTVOVATI U TRCI ZA GRADONAČELNIKA PODGORICE

Autor Anđela Vukčević Izvor Vijesti

Najavljeno je da će na konferenciji govoriti i Kadić, kandidat za gradonačelnika Podgorice.

Izvor: PGbiro

Pokret “Naprijed” učestvovaće na lokalnim izborima u Podgorici, koji su zakazani za 29. septembar, a nosilac liste biće aktuelni direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Vuk Kadić.

Lista koju će predvoditi Kadić nosi naziv Grupa birača “Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i porodicu”.

Pokret “Naprijed”, čiji su osnivači bivši ministri Marko Kovač i Aleksandar Damjanović, će biti predstavljen danas na konferenciji za medije.

Najavljeno je da će na konferenciji govoriti i Kadić, kandidat za gradonačelnika Podgorice.

“Pokret Naprijed nudi alternativu na političkoj sceni, za sada, Podgorice. Naš program ima pet tačaka - ekonomija, infrastruktura, socijalna pitanja, mladi i ekologija. Želimo da svojom pozitivnom kampanjom animiramo što veći broj ljudi da izađu na izbore i glasaju”, saopštili su iz Pokreta.

Kovač je nedavno “Vijestima” kazao da će kroz organizovanje u okviru širokog pokreta za kojim postoji i prostor i potreba, ponuditi rješenja za najbitnija pitanja koja muče Crnu Goru i njene građane:

“A prosto se odnose na kreiranje uslova da Crna Gora bude bolje mjesto za život i rad, po mjeri njenog građanina, ko god bio i kako god se pisao.”

Kovač je tada kazao da njihova politička ponuda neće biti spisak lijepih želja i nerealnih predizbornih obećanja, već jasnih, efikasnih i održivih rješenja “kako bi Crna Gora snažno grabila naprijed”.