Politika

LAKOVIĆ: MILATOVIĆ POSTUPA VAN GRANICA NADLEŽNOSTI

Autor Anđela Vukčević

Prema njegovim riječima, dokaz da se radi o predizbornoj manipulaciji potvrđuje i činjenica da predsjednik ovim povodom nije kontaktirao ni Vladu CG, ni MUP – Sektor za vanredne situacije.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Miodrag Laković kazao je da predsjednik države Jakov Milatović, u okviru kampanje za lokalne izbore u Glavnom gradu, zloupotrebljava funkciju i izlazeći iz granica svojih nadležnosti, obećava javnosti nabavku specijalizovanog vatrogasnog vozila, putem donacije.

Prema njegovim riječima, dokaz da se radi o predizbornoj manipulaciji potvrđuje i činjenica da predsjednik ovim povodom nije kontaktirao ni Vladu CG, ni MUP – Sektor za vanredne situacije, kako bi eventualno saznao koje su prioritetne potrebe u ovoj oblasti, a koja je u nadležnosti pomenutih institucija.

“Suprotno tome, on je zajedno sa svojim koalicionim partnerom, u maniru lokalnih političkih aktivista, akcijom ogoljenog političkog marketinga, posjetio Službu zaštite i spašavanja Glavnog grada, da bi sa tog mjesta javnosti plasirao predizborna obećanja, čime je još jednom pokazao da mu je parcijalni politički interes ispred interesa svih građana Crne Gore”, napisao je Laković na mreži X.