Politika

SEP FORMIRALA ODBOR ZA PODGORICU

Autor Anđela Vukčević

Lider stranke Duško Marković kazao je da je došao trenutak da pristojni ljudi, koji žele dobro Podgorici .

Izvor: SEP

Odbor Glavnog grada Stranke evropskog progresa (SEP) konstituisan je sinoć. Za predsjednika Odbora izabran je Ilija Mugoša.

U Odboru Glavnog grada je, saopšteo je iz SEP-a, blizu stotinu uglednih i mahom novih lica, potvrđenih u svojim profesijama, karijerama i prepoznatih u široj zajednici.

Na sjednici je odlučeno da će lista za izbore i Tim koji će je predstavljati, uključujući i nosioca, biti određeni do kraja mjeseca.

Lider stranke Duško Marković kazao je da je došao trenutak da pristojni ljudi, koji žele dobro Podgorici i svojoj državi Crnoj Gori, na izborima 29. septembra predstave svoju političku ponudu i zadobiju povjerenje građana koje je već danas evidentno i snažno.

"Podgorici trebaju novi kadrovi, novi projekti i nove ideje koji mogu sa scene eliminisati nerad, nered, nepotizam i neodgovorno upravljanje. Isto to treba i državi kada dođe vrijeme za parlamentarne izbore. Od ovog momenta naša stranka je u kampanji i otvoreni smo za građane, njiihove potrebe i njihove sugestije, jer smo ovdje ne zbog sebe - nego zbog njih, Podgorice i Crne Gore", rekao je Marković.

Članovi odbora odlučili su da će za kampanju biti odgovoran Operativni štab koji će predvoditi lider stranke Duško Marković.