Politika

ALBANSKI FORUM ĆE UČESTVOVATI NA LOKALNIM IZBORIMA U PODGORICI!

Autor Anđela Vukčević

Iz Albanskog foruma su rekli da će odlučno, autentično i evropski predstavljati albanski narod u Skupštini Glavnog grada.

Izvor: Printscreen

Albanski forum saopštio je danas da će učestvovati na vanrednim lokalnim izborima u Podgorici, koji će se održati na jesen.

"Kao ozbiljna i odgovorna politička grupacija, bićemo prisutni u svakom selu, u svakom gradu i u svakoj opštini u kojoj živi albanski narod. Učestvovaćemo na izborima, da promovišemo i štitimo Ustavom zagarantovana prava našeg naroda, da unapređujemo i jačamo ekonomski položaj Albanaca, a kroz princip afirmativne akcije sigurni smo da ćemo postići odličan rezultat, uz dostojno predstavljanje naših budućih odbornika u Skupštini Glavnog grada. To dokazuju i osiguravaju rezultati posljednjih parlamentarnih izbora u Glavnom gradu, gdje je naša lista uvijek bila temelj albanske zastupljenosti", ističe se u saopštenju Albanskog foruma koji je dostavila Albanska alternativa.

Iz Albanskog foruma su rekli da će odlučno, autentično i evropski predstavljati albanski narod u Skupštini Glavnog grada.

"Naši sunarodnici koji žive u Podgorici zaslužuju političke predstavnike koji će se svuda i u svako doba boriti za njihov ekonomski razvoj i procvat životnog standarda. Našim zalaganjem i angažovanjem, albanski jezik će se čuti i u Skupštini Glavnog grada i albanski narod će postati snažan faktor odlučivanja u svim budućim lokalnim vlastima", poručili su iz Albanskog foruma.