Politika

ILIR META: VIJEST O PLANIRANJU ATENTATA UZNEMIRAVAJUĆA ZA MIR I STABILNOST U REGIONU

Autor Anđela Vukčević

“Oni su ti koji su pogubili bivšeg proevropskog premijera Srbije, pokojnog Zorana Đinđića”, naveo je Meta.

Izvor: YouTube/Printscreen/Predsjednik Crne Gore

Bivši predsjednik Albanije i lider Slobodarske partije Ilir Meta prokomentarisao je vijest da je bivši crnogorski predsjednik Milo Đukanović obaviješten da se na njega sprema atentat.

“Vijest o planiranju atentata na istorijskog i vizionarskog lidera Crne Gore, bivšeg predsjednika Mila Đukanovića, veoma je zabrinjavajuća za mir i stabilnost na našim prostorima”, napisao je Meta na Facebooku.

Prema njegovim riječima iza ovih planova stoje oni koji su propali u projektu državnog udara prije nekoliko godina, koji nisu uspjeli sa projektima promjene granica, oni koji nastoje da potkopaju evroatlantsku budućnost Crne Gore i regiona.

“Oni su ti koji su pogubili bivšeg proevropskog premijera Srbije, pokojnog Zorana Đinđića”, naveo je Meta.

Meta poručuje da stoje uz Đukanovića, njegovu porodicu i Demokratsku partiju socijalista Crne Gore, sa punim uvjerenjem da će i dalje nepokolebljivo davati doprinose ubrzanju integracionih i evropeizacijskih procesa Crne Gore, konsolidaciji mira, stabilnosti i bezbjednosti na Zapadnom Balkanu, kao i za sveobuhvatno jačanje odličnih susjedskih odnosa Albanije i Crne Gore.