Politika

DPS: DRAŠKOVIĆ FIZIČKI NASRNUO NA MURATOVIĆA,KRITIKE ĆE MORATI TRPJETI

Autor Anđela Vukčević

Da je velika nervoza i histerija u redovima lokalne vlasti i njihovih direktora svjedoči i sinoćnji fizički napad na predsjednika OO DPS Nikšić i šefa Kluba odbornika Evropski tim za Nikšić Borisa Muratovića, od strane Boška Draškovića, direktora JP Sportski centar.

Izvor: DPS

Direktoru Draškoviću su zasmetala saopštenja nikšićkog DPS-a u kojima javnost obavještavamo o njegovom neznanju, neprofesionalizmu i nedostatku kapaciteta za obavljanje te funkcije, saopštili su iz DPS-a.

"To što je protekle noći uradio Drašković, samo su potvrda ispravnosti onoga što, na čelu sapredsjednikom Muratovićem, radimo i što ćemo raditi. Drašković, možda, jeste profesionalacu boksu, ali je amater u bilo kom drugom poslu, pogotovo u vođenju jednog  preduzeća. Za to treba imati kapaciteta, jer snaga klade valja, a um caruje!"

"Zato poručujemo bokseru, da ako se uželio ringa, nek’ se tamo vrati, na nas svoje vještine neće vježbati, a o njegovim kapacitetima tek ćemo govoriti svakodnevno. Neka zna Drašković da ćemo i predsjednik Muratović i svi mi, počev od Kluba odbornika, pa dalje, kao i uvijek, gradom šetati bez ikakvog obezbjeđenja ili pratnje BIL lica, što nije strano funkcionerima iz
lokalne vlasti, a Nikšić nije veliki, pa nas može potražiti", naveli su DPS-a.