Politika

KADROVSKA RJEŠENJA VLADE: ZA ODBOR DIREKTORA HG BUDVANSKA RIVIJERA PREDLOŽENI MIĆUNOVIĆ, DACIĆ, PEJOVIĆ

Autor Marija Milošević

Vlada je predložila Skupštini akcionara „Plodovi Crne Gore“ AD Podgorica da za članicu Odbora direktora ovog Društva izabere mr Amru Terzić.

Izvor: Vlada CG

Vlada je na današnjoj sjednici donijela rješenje o imenovanju Đorđa Borovića za člana Upravnog odbora Fonda rada.

Za člana Partnerskog savjeta za regionalni razvoj imenovan je Nikola Tripković. Prethodno je sa te pozicije razriješen Nikola Milosavljević.

Vlada je predložila i da se na Skupštini akcionara HG „Budvanska rivijera” AD Budva za novi sastav Odbora direktora izaberu Mijomira Pejovića, Predraga Mićunovića i Zdenku Dacić i odredila Nikolu Tomaševića za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala na 24. redovnoj Skupštini akcionara „Budvanska rivijera” AD Budva.

Vlada je za vršioca dužnosti generalnog direktora Generalnog direktorata za bilateralne poslove u Ministarstvu vanjskih poslova odredila Aleksandra Drljevića, a mr Ivanu Šikmanović za v.d. generalne direktorice Generalnog direktorata za međunarodno pravne poslove u istom ministarstvu.

Tatjana Bulatović imenovana je za savjetnicu potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku.

Vlada je predložila Skupštini akcionara „Plodovi Crne Gore“ AD Podgorica da za članicu Odbora direktora ovog Društva izabere mr Amru Terzić.

Za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala na IX vanrednoj Skupštini akcionara „Plodovi Crne Gore“ AD Podgorica određena je Ivana Pupovića.