Politika

KNEŽEVIĆ: SPAJIĆ OBEĆAO MENI I MANDIĆU DA ĆE CRNA GORA BITI UZDRŽANA POVODOM REZOLUCIJE O SREBRENICI

Autori CDM/POBJEDA Balša Janković

“Nakon izglasavanja Rezolucije ja sam se osjećao tužno što sam Crnogorac, a istovremeno i srećno jer sam Srbin”, istakao je.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Premijer Milojko Spajić obećao je meni i Andriji Mandiću da će Crna Gora biti uzdržana povodom Rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama, tvrdi lider DNP-a Milan Knežević.

On je gostujuči na srpskoj TV Happy kazao da je tokom istorije Bugarska izdala Srbiju više puta, a naročito 1915. godine.

“A mi smo toliko puta izdali Srbiju da istražujem jesmo li i mi Bugari. Ovo što su uradili, ovo nije Crna Gora, ovo je bugarski Montenegro”, rekao je Knežević.

On kaže da oni koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici tvrde da ona služi za pomirenje.

“Pa sada vidimo niko ni sa kim ne priča. Pitam Spajića i Ivanovića gdje su amandmani u Rezoluciji. Oni žele da udare na Republiku Srpsku brisanjem Dejtona”, rekao je, prenosi Pobjeda.

Knežević dodaje da je on tipični Srbin i da situacija kada Srbija kaže Njemačkoj da su oni zapravo tvorci genocida, “to je nešto što ima težinu”.

“Nakon izglasavanja Rezolucije ja sam se osjećao tužno što sam Crnogorac, a istovremeno i srećno jer sam Srbin”, istakao je.