Politika

ZENOVIĆ: Daćemo sve od sebe da budemo konstruktivni u daljem političkom životu i dinamici grada Budve

Autor Marija Milošević

Nosilac liste Pokreta Evropa sad na izborima u Budvi Predrag Zenović rekao je da su rezultati "takvi kakvi jesu" i da su zadovoljni onim što su "dali ovom cijelom procesu".

Izvor: Pokret Evropa sad

"Smatramo da smo pošli smo od jedne vizije grada Budve, da je važno da ta vizija živi. Daćemo sve od sebe da budemo konstruktivni u daljem političkom životu i dinamici grada Budve, bilo kao opozicija ili kao jedan od partnera buduće vlasti, insitirajući na onome što smo obećali građanima, a to su principi na kojim treba temeljiti vlast", kazao je Zenović na pres konferenciji.

Prema podacima koje su objavili Demokrate i lista "Budva naš grad", Pokret Evropa sad je na izborima osvojio dva mandata.

"Nama će sigurno vrijeme pred nama biti vrijeme za analizu, kako nas u okviru ovog tima koji smo nazvali izborna lista 'Budva ima šansu', tako sigurno i za Pokret Evropa sad. Sigurno da su neke konstelacije, regionalna i globalna politika moguće imale neki efekat, teško je u ovom trenutku reći, napraviti analizu. Vjerujem da suština, koja negdje treba da ostane iza svega, jeste da Budva ima šansu, a da Crna Gora treba da ima sigurnu evropsku budućnost", kazao je Zenović.