Politika

MANDIĆ O GLASANJU BOŠNJAČKE STRANKE ZA NJEGOVU SMJENU

Autor Balša Janković Izvor Vijesti

Knežević je tokom rasprave rekao da ako BS bude glasala za smjenu Mandića, DNP će biti protiv rekonstrukcije Vlade u koju bi ušla BS

Izvor: MONDO/Mirela Ljumić

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić je komentarišuci glasanje Bošnjačke stranke (BS) za njegovu smjenu i stav lidera Demokratske narodne partije (DNP) Milana Kneževića, rekao da jedno glasanje nije glasanje za sva vremena, prenose Vijesti.

"Mi želimo najbolje odnose jedni sa drugima. Pružamo ruku da se ti ponori koji su postojali prevaziđu i to očekujemo i od BS iako vidimo da se oni sada ne ponašaju tako. Da li će se u BS pojaviti ta snaga koja je spremna da sarađuje sa drugima, ja to sad ne vidim a na njima je da odluče kako će dalje", rekao je Mandić novinarima nakon sjednice Skupštine.

Inicijativa za smjenu Mandića na današnjoj sjednici nije dobila podršku većine poslanika.

Za smjenu Mandića glasalo je 27 poslanika, a protiv je bilo 44.

Poslanici BS su glasali za smjenu Mandića.

Knežević je tokom rasprave rekao da ako BS bude glasala za smjenu Mandića, DNP će biti protiv rekonstrukcije Vlade u koju bi ušla BS, pišu Vijesti.

"Tako mi Bog pomogao. E ne možete jedno poluvrijeme igrati za Partizan, a drugo za Zvezdu", dodao je Knežević.

Predsjednik BS-a Ervin Ibrahimović je odgovarajući Kneževiću rekao da ne zna otkuda tolika želja Kneževiću da odlučuje o rekonstrukciji Vlade, kad ima četiri poslanika.