Politika

BOŽOVIĆ PODGRIJAO POLITIČKU KRIZU U BUDVI!

Autor Gordana Šćepanović Izvor Vijesti

Opštinski odbori Nove srpske demokratije, Pokreta za promjene i Demokratske narodne partije ponudili su novi koalicioni sporazum, i tako pridobili 11 odbornika nekadašnjeg Demokratskog fronta pa su time obezbijedili prevlast u parlamentu, navode Vijesti.

Izvor: Facebook/Milo Božović/Screenshot

Nastavci prekinutih sjednica Skupštine opštine po svoj prilici neće biti održani zbog odluke pritvorenog gradonačelnika da se ne dozvoli potpisivanje sporazuma sa novoformiranim odborničkim klubom

Nastavci 10. i 11. sjednice lokalnog parlamenta u Budvi zakazana je za sjutra, čiji je predsjednik Skupštine opštine Nikola Jovanović, po svoj prilici neće biti održan jer je pritvoreni predsjednik Opštine Milo Božović podgrijao političku krizu, odlukom da ne dozvoli da se koalicioni sporazum zaključi sa novoformiranim odbraničkim klubom ,,SNP- nezavisni odbornik Mladen Kažanegra", i tako ponovo napravio podjele unutar nekadašnjeg Demokratskog fronta, kako prenose Vijesti.

“Vijestima” je iz više izvora rečeno da u petak neće biti održana ni sjednica zakazana u deset časova niti ona u podne, jer 17 odbornika nije saglasno ni da se izabere Jasna Dokić za potpredsjednicu Opštine, ni da se imenuje novi Savjet Javne ustanove “Muzeji i galerije Budve”, koji bi bio uvod u smjenu aktuelne direktorke te ustanove Lucije Đurašković.