Politika

MANDIĆ I KNEŽEVIĆ MOLE DA SE NE GLASA ZA SMJENU PREDSJEDNIKA SO ZETA IZ REDOVA DEMOKRATA!

Izvor Vijesti

Inicijativa je potekla zbog toga što predsjednik SO Zeta Luka Krstović nije blagovremeno zakazao sjednicu na kojoj bi se glasalo o rezoluciji kojom bi Opština Zeta povukla priznanje Kosova, na šta opštine u Crnoj Gori nemaju pravo.

DF konferencija
Izvor: MONDO/Milena Mijušković

Lideri koalicije "Za budućnost Crne Gore" Andrija Mandić i Milan Knežević zamolili su odbornički klub "Za buducnost Zete" da u utorak ne glasaju za smjenu predsjednika Skupštine opštine Zeta Luke Krstovića, iz redova Demokrata.

"Imajući u vidu da pregovori oko formiranja 44. Vlade idu u dobrom smjeru i atmosferi koja moze rezultirati dogovorom konstituenata nekadasnje 30-avgustovske većine, lideri koalicije ZBCG Andrija Mandić i Milan Knežević zamolili su odbornički klub Za buducnost Zete da sjutra ne glasaju za smjenu predsjednika SO Zeta Luke Krstovića i tako daju doprinos koji može biti presudan u formiranju nove Vlade", navodi se u saopštenju.

Kazali su da koalicija ZBCG na ovaj način "još jednom pokazuje svoju širokogrudost" i spremnost da sa koalicionim partnerima od 30. avgusta 2020. nađe zajednički dogovor koji bi bio u interesu građana Zete i Crne Gore, prenose Vijesti.

Možda ce vas zanimati