Politika

MILATOVIĆ DOŠAO NA GLASANJE BEZ LIČNE KARTE!

Autor Ljumić Mirela Izvor Vijesti

Nakon što je ipak obavio građansku dužnost i glasao Milatović je poručio da je uvjeren u pobjedu

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović došao je na svoje biračko mjesto u Podgorici da glasa u pratnji supruge Milene, ali bez lične karte, što je bio povod da se našali s novinarima, prenose Vijesti.

"Tako vam je to kad mijenjate odijelo u zadnjem trenutku, supruga je sugerisala, ja nju uvijek slušam“, rekao je Milatović smijući se.

Nakon što je ipak obavio građansku dužnost i glasao Milatović je poručio da je uvjeren u pobjedu, prenosi N1.

"Želim da poručim građanima i građankama da iskoriste svoje biračko pravo. Danas je istorijski dan, vjerujem da će proči u najboljem redu, da je Crna Gora zrela da olovkom mijenja predsjednike. Siguran sam u pobjedu, mislim da će tako doći do poraza simbola prethodnog režima. Danas ćemo napraviti veliki korak ka pravednijoj, novoj i pomirenijoj Crnoj Gori", rekao je Milatović.

Kada je riječ o odnosu sa Srbijom, kazao je da mu je prvi prioritet ulazak Crne Gore u Evropsku uniju, ali i bolji odnosi sa svim državama regiona, kojima je takođe mjesto u evropskoj porodici.Milatović takođe ističe da je uvjeren u pobjedu, i sa velikom razlikom u glasovima.

U Crnoj Gori se danas održava drugi krug predsjedničkih izbora, u kom će snage odmjeriti aktuelni lider države Milo Đukanović i zamjenik Pokreta Evropa sad Jakov Milatović.