Politika

BEČIĆ POZVAO GRAĐANE DA PODRŽE MILATOVIĆA

Autor Slavica Milović

Lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić pozvao je građane da u drugom krugu predsjedničkih izbora glasaju za kandidata Pokreta Evropa sad, Jakova Milatovića.

Aleksa Bečić
Izvor: Demokrate

Bečić je kazao da ovo nije samo još jedna predizborna kampanja, već borba za slobodu, budućnost i čast.

"Čast je ono što nas definiše kao ljude i kao narod. U nedjelju se suočavamo sa izborom između poštenja i korupcije, između slobode i diktature, između par ekstremno bogatih porodica i časti Crne Gore. Naša čast nije za prodaju, naša sloboda nije za trgovinu, naša budućnost nije za izdaju. Zato vas pozivam da zajedno sa mnom, Jakovom Milatovićem i svim drugim ljudima, dignemo glas protiv režima koji je decenijama uništavao našu zemlju, i vratimo joj čast koju zaslužuje", naveo je Bečić.

Dodaje da je njegova poruka jednostavna: "Glasajte za broj 2, za našu zemlju, za našu čast, za našu slobodu, za našu budućnost, jer mi, Demokrate, ne priznajemo nikakve prepreke u borbi za čast i slobodu. Mi ne pristajemo da naša država bude talačka i da se obračunavamo sa prošlošću umjesto da gradimo budućnost Crne Gore."

"Mi ne pristajemo da naša država bude talačka i da se obračunavamo sa prošlošću umjesto da gradimo budućnost Crne Gore. Hvala vam za svu podršku koju nam dajete u borbi za čast Crne Gore i vidimo se na izborima 2. aprila, da zajedno pobijedimo za našu Crnu Goru", zaključio je Bečić.