Politika

INFLUENSER JODŽI RADULOVIĆ ĆE SE KANDIDOVATI ZA PREDSJEDNIKA CRNE GORE?

Autor Mia Radulović

Crnogorski influenser Jovan Jodžir Radulović najavio je danas da će se kandidovati za predsjednika Crne Gore i da će od sjutra početi da prikuplja potpise za svoju kandidaturu.

Izvor: Instagram - @jodziir/screenshot

Za to će mu biti potrebno da ga svojim potpisom podrži 8101 građanin Crne Gore do 26. februara, kada ističe rok za predaju kandidatura.

Radulović je u svojoj objavi na društvenim mrežama naveo da je vrijeme da “igricu dignemo na veći nivo”.

“Svjedoci smo da se trka za predsjednika Crne Gore zahuktava. Dok su jedni uveliko u kampanji, drugi skupljaju potpise, treći su diskvalifikovani, a četvrti čekaju što će ovo troje da urade. Čini mi se da smo svi zajedno siti i političara i njihovog stalnog prepucavanja. Zato sam donio odluku koju želim da podijelim sa vama – ja ću biti kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima. Želim da skrenem pažnju da svi zajedno možemo mnogo bolje i drugačije, da skrenem pažnju sa politike, želim je u pozitivnom smislu, da bude zabavna i interesantna, prije svega u interesu svih građana”, kazao je Radulović.

On je pozvao građane da prate njegove objave na društvenim mrežama, preko kojih će ih informisati o toku kampanje.

Popularni Jodžir na Instagramu ima preko 230.000 pratilaca, a na TikToku preko 80.000 što bi značajno moglo da mu olakša prikupljanje potpisa.