Politika

ABAZOVIĆ POKAZAO FOTOGRAFIJU MILA ĐUKANOVIĆA SA ŠKALJARCIMA!

Izvor Vijesti

Dritan Abazović je danas na sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu pokazao fotografiju predsjednika Đukanovića sa pripadnicima škaljarskog klana.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

"Da vam pokažem jednu fotografiju Mila Đukanovića sa "škaljarcima". Reći ću vam imena i prezimena. Ovo (sa Đukanovićem) je Zoran Mrvaljević zvani Mrva i drugi gospodin koji nije među živima", poručio je Abazović, saopštavaju Vijesti.

Predsjednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović danas je na sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu pokazao fotografiju na kojoj se kako tvrdi vidi predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović sa pripadnicima škaljarskog kriminalnog klana.

"Iznijeću optužbe za "brata Abaza" i da vam pokažem jednu fotografiju Mila Đukanovića sa "škaljarcima". Reći ću vam imena i prezimena. Ovo (sa Đukanovićem) je Zoran Mrvaljević zvani Mrva i drugi gospodin koji nije među živima. Sačekajte foto-sešn. Znajte da ima popa i nad popom", poručio je Abazović kako prenose Vijesti.

Sjednica Odbora za bezbjednost i odbranu na kojoj bi trebalo da se obavi kontrolno saslušanje čelnika Vlade, policije, Agencije za nacionalnu bezbjednost i tužilaštva povodom aktuelnih dešavanja u bezbjednosnom sektoru i oblasti međunarodne diplomatije, počela je nešto prije 11 časova.

Sjednici prisustvuju premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, glavni specijalni tužilac (GST) Vladimir Novović, vršiteljka dužnosti (v.d.) vrhovne državne tužiteljke (VDT) Maja Jovanović (VDT), tužilac u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) Jovan Vukotić i pomoćnik direktora Uprave policije (UP) Dejan Knežević.

Na sjednici nema bivšeg direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Sava Kentere, ministra odbrane i potpredsjednika Vlade Raška Konjevića i direktora Uprave policije Zorana Brđanina (UP).

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić došao je na sjednicu dok je ona trajala.

,,Ministar vanjskih poslova Ranko Krivokapić je došao na sjednicu, ali kako je ona kasnila zbog obaveza Abazovića, morao je da je napusti zbog sastanka, ali će se, kako je najavio predsjednik Odobora Milan Knežević, vratiti", pišu Vijesti.

Sjednica je nastavljena nakon pauze koju je dao Milan Knežević.