Politika

NI URA NE IDE NA KONSULTACIJE KOD ĐUKANOVIĆA, DANAŠNJEM SASTANKU PRISUSTVUJU SAMO PREDSTAVNICI DPS-A

Autor Anastasija Đonović

,,URA neće ići na konsultacije kod predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića”, saopštio je generalni sekretar te partije, Mileta Radovanić.

Izvor: URA

On je istakao da URA na čelu sa Dritanom Abazovićem nastavlja posao koji je započela, a to je beskompromisna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, koji predstavljaju najveću smetnju ka daljem razvoju Crne Gore i njenom putu evropskih integracija.

Kako je kazao, sudeći po tome ko je 19. avgusta srušio Vladu, ne bi ih iznenadilo da kolege predlože Šehovića ili Konjevića. ,,Ne bi za nas bilo nikakvo iznenađenje da oni koji su srušili Abazovićevu Vladu predlože za mandatara Šehovića ili Konjevića. Očekujemo da se pozivu na konsultacije odazovu svi oni koji su srušili tu Vladu zajedno sa DPS-om, a koji su taj politički potez povukli bez razmišljanja i plana, dajući tako u ruke Đukanoviću mehanizam odlučivanja o Crnoj Gori”, zaključio je Radovanić.

Kako je naveo Standard, na sastanak sa predsjednikom države su došli potpredsjednici partije Aleksandar Bogdanović i Jevto Eraković, i šef Poslaničkog kluba DPS-a Danijel Živković.