Politika

DPS: TOPOLICA JE SRCE GRADA; BAR NEĆE OSJETITI LOŠE EFEKTE NESTRUČNOG RUKOVOĐENJA

Autor Mirela Ljumić Izvor MINA

Bar će ostati mjesto čiji stanovnici, za razliku od nekih drugih gradova, neće osjetiti loše efekte nestručnog, haotičnog i neusklađenog rukovođenja, kazali su iz barskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Iz DPS-a je saopšteno da je na sastanku kojim je predsjedavao predsjednik barskog odbora te partije Mladen Đuričić, razgovarano sa predstavnicima rukovodstava i članovima mjesnih odbora sa Topolice.

Navodi se da je u susret predstojećim lokalnim izborima ukazano na značaj koji imaju za dalji nastavak razvoja Bara po mjeri evropskih vrijednosti.

Iz DPS-a su rekli da Topolica, kao "srce" grada, bez imalo sumnje, ilustruje kako se domaćinski i sa vizijom upravlja gradom.

„Da takav pristup DPS-a prepoznaju i građani, pokazuje nam i proces reevidencije članstva koji je rezultirao, između ostalog, velikim brojem novih članova DPS-a, mahom mladih“, kaže se u saopštenju.

Na sastanku je istaknuto da su stvoreni svi preduslovi za najbolji rezultat DPS-a na Topolici do sada, jer je, kako se navodi, u prethodnom četvorogodišnjem periodu odgovoran odnos lokalne uprave rezultirao sa 93 odsto realizovanih investicija za planirani period, koje se najvećim dijelom odnose upravo na Topolicu i centar grada.

„Sada je pred nama ostao samo lakši dio posla - da građanima u kampanji prezentujemo sve što je učinjeno i da ih na osnovu učinjenog i vidljivog, a nikako na osnovu ispraznih i populističkih priča, uvjerimo da će tako biti i u naredne četiri godine“, kazali su iz DPS-a.

Iz te partije su rekli da će Bar ostati mjesto čiji stanovnici, za razliku od nekih drugih gradova, neće osjetiti loše efekte nestručnog, haotičnog i neusklađenog rukovođenja.

„U to su nas na sinoćnjem sastanku čvrsto uvjerili stanovnici Topolice“, navodi se u saopštenju.

Tagovi