Politika

DPS Bar: Jednoglasna podrška Raičeviću za nastavak uspješnog rukovođenja opštinom

Autor Kristina Radović

Izvršni odbor i Opštinski odbor DPS Bar su na večeras održanim sjednicama razmatrali predlog da se dosadašnjem predsjedniku Opštine Dušanu Raičeviću da podrška za novi mandat na čelu Opštine Bar.

Izvor: DPS

“Na osnovu dosadašnjeg rada i uspješne realizacije Izbornog programa DPS-a, u proteklom četvorogodišnjem mandatu, članovi Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Bar, jednoglasno su donijeli odluku da se da zaslužena podrška Raičeviću za nastavak uspješnog rada i realizacije započetih projekata u korist svih građana Bara”, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Bar.

Sigurni su, kažu, da će kandidat te partije, na predstojećoj sjednici SO Bar koja se održava u petak 8. jula, “dobiti neophodnu podršku većine odbornika”.

“Čime će naš grad nastaviti put razvoja i prosperiteta jer ozbiljni rezultati u prethodnom četvorogodišnjem periodu garant su takve odluke Skupštine. Naša partija će, uvjereni smo, na lokalnim izborima na jesen, ostvariti odličan izborni rezultat koji će nam omogućiti da i u narednom četvorogodišnjem mandatu preuzmemo odgovornost i vršimo vlast u Baru”, zaključuju iz barskog DPS-a.

Tagovi