Politika

MEDOJEVIĆ ŽESTOKO KRITIKOVAO AMERIKU: NEMOJTE NAM VIŠE POMAGATI!

Autor Gordana Bojanić

Povodom informacije da je Ministarstvo finansija SAD uvelo sankcije Svetozaru Marović, lider PzP-a Nebojša Medojević tvrdi da su u pitanju dvostruki aršini.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

"Sveto je mafijaš, a braća Đukanović nisu. Nemojte nam više pomagati. Ne možemo izdržati vašu demokartiju. Ne brukajte se više. Svakim danom pokazujete da ste podržavali narko i duvansku mafiju svih ovih godina. Saučesnici ste razaranja moje države i srastanja sa mafijom. Napravili ste Kolumbiju na Jadranu i posijali zlo sjeme kriminala i korupcije", kazao je on.

Američkim vlastima je takođe kazao da su neprijatelji demokratije, pravne države i slobode.

"Vi ne želite dobro mom narodu i državi. Koristite mafiju za vaše interese i razarate naše društvo. Služite interesima globalne duboke države i bankarskih fašista. Nadam se da će slobodarski američki narod brzo skinuti okove i izabrati demokratskog predsjednika koji neće služiti interesima neokomunista i globalne duboke države. Čitav svijet čeka oslobađanje SAD i uspostavljanje novog svjetskog poretka zasnovanog na poštovanju suvereniteta i nezavisnosti zemalja i volje građana na slobodnim demokratskim izborimazaključio je ",Medojević.