Politika

MEDOJEVIĆ: EVROPA SAD, GRČKA SJUTRA! TO MAJSTORI – TO MONTENEGRO!

Autor Gordana Bojanić

''Evropa sad, Grčka sjutra''. Ovako će završiti svaki posao premijera Zdravka Krivokapića i ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića, poručuje predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

“Sve se obistinilo što sam i najavio kad je ova budalasta ideja pala na pamet “ekspertima” Krivom i Mickeju! “Eksperti” Borisa Tadića i Trebinjske grupe, na privremenom radu u Vladi Crne Gore, su uložili 40 miliona eura narodnih para iz budžeta u ovaj projekat. Doveli bivšeg prodavca avio karata za izvršnog direktora, dali mu mjesečnu platu od 4.400 eura i bonuse od preko 100.000 eura, da bi na kraju prve godine imali minus od pet miliona eura. “Evropa sad, Grčka sjutra”. Ovako će završiti svaki njihov posao. Računi građanima, bonusi i provizije “ekspertima”, ističe Medojević.

Kako je naglasio, država nije igračka da se daje djeci da se igraju.

“Koliko je Mickej Spajić dobar iz poslovanja ove firme? Koliko je uzeo provizije za kupovinu dva aviona bez motora? Ko će da odgovara za ovakvo bestijalno rasipanje narodnih para? Novi tužilac Novović bi morao da istraži dešavanja u ovoj kompaniji. Radi se o kombinaciji neznanja i kriminala. 40 miliona eura keša plus pet miliona eura minusa za prvu godinu “poslovanja”. Kad bude svima jasno, biće kasno”, poručuje Nebojša Medojević.