Politika

IZBORI U BERANAMA: DF NEĆE IĆI U PREDIZBORNU KOALICIJU SA SNP-om

Autor Jovana Raičević Izvor RTCG

Iako će na beranskim izborima nastupiti savez pod nazivom “Za budućnost Berana“ Demokrarski front neće ići u predizbornu koaliciju sa dosadašnjim koalicionim partnerom SNP, kazala je za RTCG poslanica DF-a i funkcionerka Nove srpske demokratije Jelena Božović.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

“Dešavanja u proteklom peridu, njihova nejasna i neodređena politika je nešto što ih u ovom trenutku ne delegira da budu naši partneri. Politika Demokratskog fronta je bila i ostala jasna i nedvosmislena, bilo da se radi o lokalnom ili državnom nivou. Naši glasači to dobro znaju, kao i svi oni koji ovih dana dolaze da daju podršku našoj opciji”, navela je ona.

Božovićeva je napomenula da svako ko se opredijelio za politiku Nove srpske demokratije zna šta traži i zašto je došao baš tu.

“Zato toliko trajemo i zato su uzaludna nastojanja svih onih koji žele da našoj stranci na sve načine nanesu štetu” poručila je za RTCG.

Oštinski odbor Nove srpske demokratije blagovremeno obavlja razgovore sa koalicionim partnerima u okviru Demokratskog fronta, formira timove koji će narednih dana aktivno krenuti u sprovođenje kampanje i predstaviti građanima onaj program i plan koji je objektivno moguće sporvesti u narednom četvorogodišnjem mandatu.

“Pored naših dugogodišnjih članova, Nova srpska demokratrija je dodatno osnažena novim članovima koji unose novu energiju, entuzijazam i želju da daju doprinos političkoj opciji koja će u narednom periodu biti nosilac vlasti u Beranama i samim tim raditi na unapređenju grada i života svih građana i građanki u ovoj opštini“, zaključila je poslanica Božović za RTCG.