Politika

KRIVOKAPIĆ SA MINISTRIMA NA OSNIVANJU POKRETA "BERANE SAD"

Autor Jovana Raičević Izvor Dan

Premijer Zdravko Krivokapić sa ministrima finansija i ekonomskog razvoja Milojkom Spajićem i Jakovom Milatovićem prisustvuje skupu u Beranama na kom se predstavlja program pokreta "Berane sad", prenosi Dan.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Kako piše Dan, podršku pokretu dali su i "Ne damo Nikšić", "Novi pobjeđuje" i "Ne damo Mojkovac", a Krivokapić je došao u pratnji svoje supruge.

Predsjednik pokreta "Berane sad" Mladen Premović poručio je da je pokret relativno nespreman ušli u ovaj proces, ali da nikako neće praviti koalicije sa DPS-om i njihovim satelitima.

"Uz Božju pomoć uzeli smo odgovornost u svoje ruke, a vi ste nam potrebni da nam date podršku. Uvijek ćemo vaše interese i stavove stavljati ispred ličnih. Nećemo liječiti svoje komplekse, nego ćemo graditi bolje Berane", rekao je on.

Naveo je da su u pokretu "Ne damo Berane" dobrodošli ljudi svih vjera i nacija, naglašava Dan.

"Kruže priče ovih dana da sam preletač. Jesam prelatač, ali sam dao podršku običnim trgovcima. Malo im je bilo 20 godina, pa sad hoće još podrške. Hvata ih panika od nas, ali mi nećemo da vršimo pritisak. Bio sam izdajica kad sam tražio proteste, kad sam iznio svoj stav nisam im valjao. Onakva izdaja se ne pamti u parlamentarizmu Crne Gore", naveo je Premović.