Politika

DEMOKRATE RADOVANIĆU: ZDRAVO TROŠILI PARE! VIDJEĆEMO KOLIKA JE KAMATA NA 21 MILION

Autor Jovana Raičević

"Svaki razgovor sa UROM, bez garancija da neće sa DPS-om, je koaliranje sa DPS-om. Sretan put Pajovići. Zdravo trošili pare. Vidjećemo kolika je kamata na 21 milion", saopštili su iz Demokratske Crne Gore.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Funkcioner URE Mileta Radovanić, u izjavi za RTCG saopštio je da su predstavnici te partije, juče završili zvanične razgovore sa predstavnicima SNP i manjinskih stranaka, te da će uputiti poziv za početak konsultacija i ostalim partijama, uključujući i Demokratsku Crnu Goru.

Možda ce vas zanimati

 “Oni koji su sa DPS srušili izbornu volju građana, oni koji su potvrdili autentičnost prepiske u partijskim vajber grupama u kojima tvrde da samo fingiraju pregovore sa parlamentarnom većinom, oni koji su priznali da ruše Aleksu Bečića zato što im je on smetnja formiranju vlasti sa DPS, oni koji su izjavili da su u predizbornoj kampanji bili samo formalno protiv DPS-a kako bi prešli cenzus, oni koji su unaprijed dogovorili sva mjesta i pozicije sa DPS, oni koji nijesu isključili mogućnost formiranja vlasti sa DPS-om, oni koji su rušenje vlasti dogovorili u Beogradu, oni zaslužuju naš najdublji prezir”, pručili su iz Demokratske Crne Gore.

Prije rušenja Vlade i prije rušenja Alekse Bečića, kako su istakli, više puta smo jasno saopštili da je preduslov dijaloga unutar izborne parlamentarne većine, javno i čvrsto obavezivanje da nema pravljenja skupštinske većine sa DPS”.

“I tada i danas Demokratska Crna Gora je na istim pozicijama, samo što je situacija još drastičnija jer su zajedno sa Đukanovićem najavili formiranje nove skupštinske većine. Svaki razgovor sa njima, bez garancija da neće sa DPS, je koaliranje sa DPS. Sretan put pajovići. Zdravo trošili pare. Vidjećemo kolika je kamata na 21 milion”, zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Tagovi