Politika

URA: BEČIĆ I DEMOKRATE NE MOGU BEZ ULTIMATUMA

Autor Alen Kasmić

Očigledno je da Aleksa Bečić i Demokrate ne umiju funkcionisati bez ultimatuma, uslova, preduslova i raznih kalkulacija, koje za cilj imaju samo očuvanje njihovih fotelja i funkcija, poručili su iz Građanskog pokreta URA.

Izvor: URA

Oni su reagovali nakon saopštenja lidera Demokrata u kojem je istakao da je spreman da se izvini i sve oprosti kada URA obeća da neće praviti novu skupštinsku većinu sa DPS.

"DPS ne može biti dio evropske vlade, a podrška takvoj vladi je ponuđena svima. Građanima je jasno da zamjenom teza o tobožnjem povratku DPS na vlast, Demokrate pokušavaju da opravdaju svoj bijeg od evropskog puta", saopštili su iz GP URA.

Oni su poručili u reagovanju, da Bečić ili nije govorio istinu kad ih je optuživao da su kriminalci i izdajnici, ili je sada svjesno ne govori, u želji da sačuva fotelje i funkcije.

"Vaša ponuda glasi: Vi nam sačuvajte sve fotelje, a mi ćemo se izviniti građanima Crne Gore. Bečiću, potrebno je, prije svega, da se izvinite onima koje ste lažno optužili", naveli su još iz URA-e.

Kako su poručili ne može Bečić da traži izvinjenje od GP URA, već bi trebao da traži oprost što ih je nazvao kriminalcima, korumpiranim izdajnicima koji su uzeli 21 milion i švercerima kokaina.