Politika

RADUNOVIĆ: SVAKO OD NAS JE POMALO KRIV, FRONTU JE PREDLOŽEN POGREŠAN ČOVJEK!

Autor Gordana Bojanić

Slaven Radunović iz DF-a rekao je ima više krivica zbog toga što je Krivokapić došao u poziciju da bude premijer.

Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

On je kazao da mu se sviđa veliki dio diskusije poslanika SDP Raška Konjevića i kada bi njegovo izvedeno ime vratio u "Rastko" i slavio Svetog Savu kao krsnu slavu, možda bi mogao da bude poslanik Nove srpske demokratije.

“Što se tiče DF-a greška je da čovjek koji nije talentovan za politiku dođe u poziciju da formira vlast. Za činjenicu da je Krivokapić došao u poziciju da bude premijer je svako od nas po malo kriv. Predložen nam je pogrešan čovjek. Da smo tražili da taj kandidat prođe pet iteracija, što je on tražio od nas kao potencijalnih ministara, on ne bi prošao ni prvi. Greška DF-a je što je čovjek koji nije talentovan za politiku došao u poziciju da formira vlast", istakao je Radunović.

On je dodao da se premijer Zdravko Krivokapić oko pravljenja Vlade sa svima dogovarao osim sa ljudima iz koalicije Za budućnost Crne Gore,te da je je potrčao u zagrljaj lidera iz druge dvije koalicije.

Kazao je da sporazum sa liderima, nije trebao nikom osim Krivokapiću da bi se nametnuo kao lider u vlasti.

Radunović je kazao da mu se na osnovu današnje izjave potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, čini da opcija sa DSP-om "neće igrati".

Ipak, kako dodaje, ako se desi da DPS bude dio vlasti na bilo koji način, to je iznevjeravanje glasača koji su 30. avgusta 2020.glasali tri pobjedničke koalcije.