Politika

ANDRIJA MANDIĆ: Volja građana nije kompromitovana ODLASKOM vlade Zdravka Krivokapića

Autor Alen Kasmić Izvor CdM

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić kaže da se premijer Zdravko Krivokapić suočava sa izdajom koju je napravio prema onima koji su ga postavili na mjesto na kojem se nalazi, a izdaja se, kako kaže, u politici ne isplati.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

“On je izdao one koji su ga doveli na vlast i sada trpi posljedice toga. U politici mora biti morala i političkog povjerenja, a on je izdao parlamentarnu većinu, odnosno građane koji su tu većinu izglasali na izborima“, rekao je Mandić u programu TV Pink.

Govoreći o narednim događajima on je rekao da će se u ponedjeljak znati kojim se putem krenulo.

“Ne kažem da će u ponedjeljak biti sve riješeno, ali ćemo moći sa velikom vjerovatnoćom da kažemo koji je izbor napravljen u Crnoj Gori“, rekao je lider DF-a.

On kaže da izborna volja građana nije kompromitovana odlaskom jedne vlade koja se nije pokazala sposobnom, i da je vrlo važno da se pronađe snaga u parlamentarnoj većini i da se konstituiše nova vlada, a izbori koji će biti pripremljeni pokazati u kojoj fazi se nalazi Crna Gora.

“Ova vlada nažalost nije završila posao oko popisa, uređivanja biračkog spiska iako i to je posao koji neko mora da završi. Sve su to stvari koje treba da naprave konačni raskid sa jednim totalitarnim načinom vladanja i autokratskim režimom kao što je bio režim Mila Đukanovića“, zaključio je Mandić.