Politika

DEMOKRATE: DRITANE, ZDRAVO TROŠIO PARE! VIDJEĆEMO KOLIKA JE KAMATA NA 21 MILION!

Autor Jovana Raičević

"Od toga da neće nikad ništa sa DPS-om, pa da neće nikad ništa sa ovakvim DPS-om, do toga da je spreman sa ovakvim DPS-om da čini parlamentarnu većinu", saopšteno je večeras iz Demokratske Crne Gore

Izvor: Demokrate

Reakcija Demokrata uslijedila je nakon što je Abazović večeras izjavio da su Demokrate najbolje “prošle u zauzimanju fotelja nakon izbora 30. avgusta, te da je dobio poruke od određenih ljudi iz Regionalnog vodovoda koji se izvinjavaju što izlaze na proteste, ali da moraju jer su dobili nalog da to učine zbog pozicije koju su dobili”.

“Od toga da kaže da su Gvozdenović, Petar Ivanović, Brajović i drugi na spisku kriminalaca do toga da sa njima hoće da bira VDT. Od toga da kaže za isti čin Pozitivne Crne Gore 2016. godine da nije samo politička korupcija već političko razbojništvo, do toga da ne smije da kaže ko mu je nudio 21 milion”, navodi se u saopštenju.

Ovo se zove slobodan čovjek, kažu Demokrate, “ali samo 1. aprila”.

“A, hajde sada da mu kažemo gdje je on i gdje je Ura: u Ministarstvu unutrašnjih poslova, u Ministarstvu vanjskih poslova, u Ministarstvu energetike, u Upravi policije, u Morskom dobru, u Upravi za inspekcijske poslove, u Procon-u, u Centru za konzervaciju i arheologiju, u biblioteci Đurađ Crnojević, u Nacionalnim parkovima, u Domovima zdravlja, u bolnicama, u školama, u Savjetu RTCG-a”, naglašava se u saopštenju.

A od juče su obezbijedili mjesta i na Savskom Vencu, navode iz Demokrara, gdje je zajedno sa Vesnom Bratić, Andrijom Mandićem i Vladimirom Leposavićem, kako kažu, “čekao u redu na prijem, kako bi dobio odobrenje za fotelje”.

“Pored svog posla kojeg realizuje po nalogu dvojice šefova i nalogodavaca, počeo je da dijeli i savjete kako da i ostali politički subjekti završe kao Ura i Darko Pajović. Dritane, zdravo trošio pare, vidjećemo kolika je kamata na 21 milion”, zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Tagovi