Politika

DPS: ZBOG STRAHA OD SMJENE KRIVOKAPIĆ SRLJA U PARANOJU I DIKTATURU

Autor Milena Mijušković

Kada ne bismo imali iskustvo da Zdravko Krivokapić, često ne zna šta priča, niti razumije suštinu izgovorenih rečenica, njegov intervju u Vijestima bi bio ozbiljna dijagnoza ili dokaz koji vodi pravo do optužnice za podrivanje državnog uređenja, saopšteno je iz DPS-a.

Izvor: DPS Internet Tim

"Činjenica da premijer jedne države kaže da ga ne interesuju odluke poslanika čak iako su donesene natpolovičnom većinom u Parlamentu, su ne samo zabrinjavajuće, uzgred i za predsjednika Skupštine, već su stavovi koje samo može da saopštava diktator ili pak osoba smanjenih sposobnosti. U oba slučaja, takva ličnost ne može da bude premijer.

To što se toliko plaši svoje smjene, da mu se pričinjavaju tajni razgovori u kabinetu Predsjednika države, i zavjere protiv njega i njegovog kabineta na svim nivoima, znak je paranoje koji potvrđuje da je riječ o potpuno nesposobnoj osobi da se bavi ozbiljnim poslom, a posebno izvršnom vlašću jedne države", navode iz DPS-a.

Šta god je, kako navode, uzrok ovakvog ispada premijera, emitovanog danas u javni etar, ovaj intervju je još jedan argument više za smjenu štetočinske i izdajničke vlade.

"To je prvi i najvažniji uslov, kako bi se društvo i država u narednoj godini oporavili od teških posljedica koje je ova Vlada na čelu sa Zdravkom Krivokapićem nanijela Crnoj Gori", zaključuju u saopštenju.