Politika

BEČIĆ I KRIVOKAPIĆ: U NAREDNOJ GODINI GRAĐANE OČEKUJE PODIZANJE STANDARDA ŽIVOTA I OČUVANJE IZBORNE VOLJE!

Autor Milena Mijušković

Predsjednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić, posjetio je danas Skupštinu Crne Gore iako je premijerski sat otkazan zbog nedostatka pitanja, a tom prilikom sastao se i s predsjednikom Skupštine, Aleksom Bečićem.

Izvor: Aleksa Bečić/ Tviter

“Dva predsjednika su sa posebnim zadovoljstvom istakli kako je posljednja sjednica dobila karakter istorijske i po tome što je na njoj odlučeno da se od naredne godine u Crnoj Gori praznuju još dva značajna datuma – 3. novembar, dan Njegoševog rođenja, kao crnogorski praznik kulture i 20. septembar, Dan ekologije, u podsjećanje na isti datum 1991. godine kada je Crna Gora proglašena prvom ekološkom državom na svijetu”, kako se navodi u saopštenju Skupštine.

Predsjednici Skupštine i Vlade su podijelili zadovoljstvo i zbog izbora nezavisnog i nepristrasnog Tužilačkog savjeta i zaključili da slijedi odlučna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, zaključuju u objavi.

“Prilikom susreta, ocijenjeno je da nas u narednoj godini očekuju reformski projekti , koji će kao prioritetni zadatak imati jačanje ekonomije, podizanje standarda građana i očuvanje izborne volje, jer su upravo građani jasno i nedvosmisleno na izborima 30. avgusta prošle godine rekli „zbogom“ pustošenju i devastiranju Crne Gore”, navodi se u saopštenju.