Politika

MILAČIĆ PORUČIO JOKOVIĆU: ZBOG PARTIJSKOG INTERESA STE SPREMNI DA RUŠITE SVE! POBJEGLI STE OD MENE, ALI NE I OD GRAĐANA

Autor Jovana Raičević

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić regaovao je na jučerašnje saopštenje lidera SNP-a Vladimira Jokovića.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

"Poštovani gospodine Jokoviću, hvala Vam što niste dugo čekali da javno pred Crnom Gorom deklarišete svoj potpuni politički kukavičluk, bježeći od televizijskog duela.

 Pobjegli ste od mene, ali nećete od građana. Gospodine Jokoviću, ne samo da niste stisli hrabrosti da mi ponovite u lice ono što izgovarate pred TV kamerama kada ja nisam tu, već se niste odvažili ni da potpišete jučerašnji odgovor svojim imenom i prezimenom, već ste se odlučili da nedostatak političke hrabrosti za ukrštanje argumenata zamijenite starom, izanđalom, politikantskom floskulom „nebitan si“, koja, očigledno ne važi, dok govorite iza leđa Pravoj Crnoj Gori", piše u saopštenju lidera Prave Crne Gore.

Milačić je istakao da se Jokovićevo bježanje od TV duela ne razlikuje od njegovog skrivanja od Memoranduma pred građanima.

"Ništa se Vaš nepotpisani, krijući odgovor i bježanje od TV duela ne razlikuje od Vašeg sakrivanja od Memoranduma pred građanima Crne Gore i Vašeg sakrivanja od Berana u želji da Vam se u Skupštini pokloni dodatnih par mjeseci lokalne vlasti, vjerovatno i glasovima DPS-a, sa kojim ste suštinski u Memorandumu", kazao je Milačić.

Predsjednik Prave Crne Gore rekao je da se neće spuštati na nečastan nivo i otkriti lične benefite koje je Joković imao od DPS-a.

"Gospodine Jokoviću, neću se spuštati na nečastan nivo da otkrivam, podvlačim i podsjećam na lično Vaše javne i privatne benefite za vrijeme vlasti DPS-a, dok su oni koje Vi danas prozivate u Pravoj Crnoj Gori, pa i ja lično, bili istraživani, proganjani, etikatirani, diskriminisani i hapšeni.

Kada smo već tu, maliciozno ste pomenuli političkog direktora Prave Crne Gore Željka Savovića, vrhunskog ekonomistu, čovjeka koji govori više jezika, čovjeka Crkve, pri čijem imenu, naročito Vi, treba da ustanete, jer se upravo u njegovom odnosu prema Vladi na najbolji mogući način iscrtava suštinska razlika između Prave Crne Gore i Vas: Vi ste, zbog partijskog interesa spremni da rušite sve, pa i Vesnu Bratić, a Željko Savović će pretrpjeti sve da ne našteti interesu građana. Plus: ni za živu glavu ne bi potpisao Memorandum sa Đukanovićevim strateškim partnerima, kao što ste Vi učinili", zaključio je Marko Milačić.

Podgorica 12°C
ĆIRLAT

<p>Марко Милачић</p>
Marko Milačić / - foto: Prava Crna Gora
27/12/2021 u 09:32 h
DAN portal
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Milačić Jokoviću: Vi ste zbog partijskog interesa spremni da rušite sve

Lider Prave Crne Gore kazao je da se neće spuštati na nečastan nivo i otkriti lične benefite koje je Joković imao od DPS-a

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić regaovao je na jučerašnje saopštenje lidera SNP-a Vladimira Jokovića.

- Poštovani gospodine Jokoviću, hvala Vam što niste dugo čekali da javno pred Crnom Gorom deklarišete svoj potpuni politički kukavičluk, bježeći od televizijskog duela. Pobjegli ste od mene, ali nećete od građana. Gospodine Jokoviću, ne samo da niste stisli hrabrosti da mi ponovite u lice ono što izgovarate pred TV kamerama kada ja nisam tu, već se niste odvažili ni da potpišete jučerašnji odgovor svojim imenom i prezimenom, već ste se odlučili da nedostatak političke hrabrosti za ukrštanje argumenata zamijenite starom, izanđalom, politikantskom floskulom „nebitan si“, koja, očigledno ne važi, dok govorite iza leđa Pravoj Crnoj Gori - navodi se u saopštenju lidera Prave Crne Gore.

02:19
% Buffered
00:07 / 03:07
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player

Milačić je naglasio da se Jokovićevo bježanje od TV duela ne razlikuje od njegovog skrivanja od Memoranduma pred građanima.

- Ništa se Vaš nepotpisani, krijući odgovor i bježanje od TV duela ne razlikuje od Vašeg sakrivanja od Memoranduma pred građanima Crne Gore i Vašeg sakrivanja od Berana u želji da Vam se u Skupštini pokloni dodatnih par mjeseci lokalne vlasti, vjerovatno i glasovima DPS-a, sa kojim ste suštinski u Memorandumu- kazao je Milačić.

Lider Prave Crne Gore kazao je da se neće spuštati na nečastan nivo i otkriti lične benefite koje je Joković imao od DPS-a.

- Gospodine Jokoviću, neću se spuštati na nečastan nivo da otkrivam, podvlačim i podsjećam na lično Vaše javne i privatne benefite za vrijeme vlasti DPS-a, dok su oni koje Vi danas prozivate u Pravoj Crnoj Gori, pa i ja lično, bili istraživani, proganjani, etikatirani, diskriminisani i hapšeni. Kada smo već tu, maliciozno ste pomenuli političkog direktora Prave Crne Gore Željka Savovića, vrhunskog ekonomistu, čovjeka koji govori više jezika, čovjeka Crkve, pri čijem imenu, naročito Vi, treba da ustanete, jer se upravo u njegovom odnosu prema Vladi na najbolji mogući način iscrtava suštinska razlika između Prave Crne Gore i Vas: Vi ste, zbog partijskog interesa spremni da rušite sve, pa i Vesnu Bratić, a Željko Savović će pretrpjeti sve da ne našteti interesu građana. Plus: ni za živu glavu ne bi potpisao Memorandum sa Đukanovićevim strateškim partnerima, kao što ste Vi učinili - kazao je Marko Milačić.