Politika

MAROVIĆ: VUKOVIĆ PRIZNAO POLITIČKI KRAJ

Autor Milena Mijušković Izvor CdM

Interesantno je da je gradonačelniku Vukoviću trebalo punih šest godina da prizna i shvati da su protesti DF i šatorsko naselje prvi bunt i prkos koji smo tada javno, bez straha iskazali, saopštila je Marija Marović, odbornica DF-a u Skupštini Crne Gore.

Izvor: MONDO/Miljana Dašić

“Mi iz DF smo ponosni, ne stidimo se ni jednog svog političkog poteza jer je svaki do sada bio za dobrobit naše Crne Gore i njenih građana, a tako će biti i ubuduće. Dok smo se mi borili za pravednije i zdravije društvo, Crnu Goru sa kičmom, Crnu Goru sa životom “neki” su držajući ruku na srce tokom intoniranja himne pustošili je i uništavali sve njene resurse. Nema većeg jada i bijede od “partiota” iz DPS-a, a kada je u pitanju politika DPS-a koja je realizovana u posljednjih 30 godina ni sam DPS ne može pobjeći od ocjene da su Crnu Goru pokrali, i što je još gore osramotili, tako da o DPS-u političkom smislu mislim sve najgore”, istakla je ona, prenosi CDM.

Marović dodaje i  da će upravo “taj isti DF u maju osloboditi Podgoricu, dati novog gradonačelnika i vječno poslati DPS u prošlost”, kako piše CDM.

Tagovi