Politika

VUČUROVIĆ: "Oni su sa svojim kolegama iz parlamentarne većine razgovarali jezikom ucjena"

Autori borba.me Milena Mijušković

“Bilo bi dobro da se potpredsjednik Vlade oglasi povodom navoda koji su se pojavili u medijima, pošto više teško da možemo primijetiti razliku u potezima, ideologiji i politici između Abazovićeve stranke i DPS-a" - kazao je Vučurović, piše portal Borba.

Jovan Vučurović, poslanik Demokratskog fronta
Izvor: MONDO Crna Gora

“Nažalost, ponašanje koje evidentiramo iz te grupacije nam govori da su Abazović i URA umjesto razgovora i dogovora sa parlamentarnom većinom odabrali kolaboraciju sa mafijom. Oni su sa svojim kolegama iz parlamentarne većine razgovarali jezikom ucjena, dok sa DPS-om vrlo lako pronalaze zajednički jezik” ističe Vučurović.

Vučurović je podsjetio da su Abazović i URA napadali sve i svakoga za saradnju sa DPS, a onda su oni glasali sa Đukanovićevom strankom, smjenjivali ministre, birali predsjednika DIK-a, itd…

“Politika trećeg puta, koju je URA naslijedila od Pozitivne, politika lažnih građanista, antisrba i marioneta koncerna Vijesti, uvijek je vodila u naručje DPS-a. Upozoravamo da bi eventualni dogovor Ure i DPS-a bio prevara naroda koji je 30. avgusta glasao za slobodu i da je onda kriza potpuno eskalirala.” poručio je Vučurović, prenosi portal Borba.