Politika

BEČIĆ: Ovi rezultati će večeras ujediniti Crnu Goru

Autor Kristina Stevović

Lider Demokrata Crne Gore, Aleksa Bečić, zadovoljan je kako kaže pored svih dešavanja i ekstremizma rezultatom njegove parije.

Izvor: Skupština Crne Gore

"Cetinje još jednom pokazalo da je crnogorsko, a svjetsko. Demokrate i na Cetinju, i pored svih dešavanja i ekstemizacije, zabilježile rast od 50% u odnosu na parlamentarne izbore. Opozicija u Skupštini Prijestonice ostvarila ubjedljivu pobjedu nad dosadašnjom vlašću DPS-SD. 1/2", naveo je Bečić na Tviteru.

 "Prezadovoljan sam rezultatom, veliki dan za Mojkovac i za Crnu Goru. Sjecate se da sam prije mjesec ipo dana ubjedjivao kolege u parlamentu da se odlože ovi lokalni izbori, jer je to interes Crne Gore i ne treba cijelu državu držati u stanju predizborne kampanje svo vrijeme. Tada su me kolege iz opozicije optužile da bježim od izbora jer nas čeka poraz, ali večeras, 5.decembra, evo tu sam, pitam ih ko je bio u pravu. Pobjeda je velika, Mojkovac je poslao DPS u opoziciju i ovo je istorijska pobjeda ne samo za Mojkovac nego za cijelu Crnu Goru", poručio je Bečić. 

Možda ce vas zanimati

 On je istakao da je DPS u sve tri opštine ostvario veliki pad, i da su praktično izgubili na Cetinju.

"Šest političkih nokdauna, nešto u dijelu izbora nešto u dijelu društveno-političkih procesa, doživio je DPS za ovih 15 mjeseci. Ovi rezultati će večeras ujediniti Crnu Goru", naglasio je Bečić.

Tagovi