Politika

BEČIĆ, MANDIĆ I ABAZOVIĆ NAJAVILI KRAJ DPS-A U MOJKOVCU

Autor Kristina Stevović

Biračka mjesta su zatvorena, glasovi se prebrojavaju, a lideri partija izvještavaju da je nakon 16 godina došlo do promjene vlati u Mojkovcu.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Abazović je čestitao građanima.

"Čestitam građanima Mojkovca na odlučnosti da promjene lokalnu vlast", napisao je on.

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić čestitao pobjedu junačkom Mojkovcu.

Demokratska partija socijalista (DPS) poražena je na današnjim izborima u Mojkovcu, kazao je lider Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić.

“Ovo je veliki trenutak za građane Mojkovca. DPS je poražen. Koalicija Zajedno za budućnost Mojkovca obavještava da je ovdje došlo do promjene vlasti”, kazao je Mandić.

Potpredsjednik i poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović rekao je za TVCG da po trendovima, a nakon prebrojanih glasova na 50 odsto biračkih mjesta, Demokratska partija socijalista nakon 16 godina gubi vlast u Mojkovcu.

"Na to smo veoma ponosni. Na osnovu prebrojanih glasova sa više od 50 odsto biračkih mjesta u Mojkovcum, DPS neće imati većinu i ide u opoziciju nakon 16 godina vlasti", navodi Matinović.

On je naveo da su imali cjelodnevne operativne štabove i sve što budu imali od podataka vezano za rezultate i izlaznost, dijeliće sa medijima tokom večeri.

Tagovi