Ostali sportovi

POJAVILA SE NESTALA KINESKA TENISERKA! Optužila političara za silovanje, tražio je cio svijet! (VIDEO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Nekada najbolja dubl igračica svijeta prvi put primijećena nakon optužbi da ju je silovao bivši zamjenik premijera Kine.

Izvor: Twitter/screenshot/shen_shiwei

Već danima cio teniski svijet traga za Šuaj Peng, nekadašnjom kineskom teniserkom koja je nestala iz javnosti. Ona je nedavno optužila nekadašnjeg zamenika premijera Kine za seksualni napad, a od tada joj se gubi svaki trag.

Možda ce vas zanimati

Pojavile su se fotografije kojima niko nije povjerovao, a sve jači pritisci iz teniskog svijeta mogu da dovedu i do oduzimanja licenci za sve teniske turnire u Kini. Ipak, djeluje da je Šuaj za sada dobro i da je bila gost na jednom turniru mlađih kategorija.

Na društvenim mrežama koje se koriste u Kini pojavili su se ekskluzivni snimci, a oni su se rašili i na platforme koje koristi ostatak svijeta. Tako su kineski novinari na Tviteru podelili snimak u kojem se vidi da je Peng deo svečane ceremonije pred mečeve mladih teniskih nada.

I dalje postoje oni koji smatraju da je Šuaj Peng prinuđena da se pojavi na jednom ovakvom događaju, ali je njen povratak u javnost svakako dobra vijest.

Pogledajte ekskluzivni snimak:

Peng je svojevremeno bila prva teniserka u dubl konkurenciji, dok joj je najbolji plasman u singlu 14. pozicija.

Tagovi