Ostali sportovi

ĐOKOVIĆ PREGAZIO RIVALA PRED NAJBITNIJE MEČEVE: Novak odradio trening, Britancu dao 3 gema!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Najbolji teniser sveta se približava najvažnijem delu turnira i borbi za trofej u Torinu. Na tom putu je razbio Kamerona Norija.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković pred sobom ima jedan od retkih mečeva u karijeri koji nemaju nikakvu rezultatsku vrednost. Najbolji teniser sveta se već plasirao u polufinale Završnog mastersa u Torinu, zna i ko će mu tamo biti rival, ali je i dalje potrebno da prethodno "obavi posao" protiv Kamerona Norija.

Radi se o meču trećeg kola grupne faze poslednjeg ATP takmičenja u sezoni, ali uprkos nevažnosti ishoda po nastavak turnira, Đoković i dalje ima zbog čega da juri trijumf.

Đoković bi protiv Britanca mogao da nastavi svoj niz nepobedivosti, nakon osvajanja mastersa u Parizu pre desetak dana.

Takođe, na talonu je još 200 ATP bodova koji bi mogli da mu i te kako znače naredne sezone, u kojoj će braniti čak tri grend slem trofeja.

Nori je rival koji takođe ne može ništa dobije u smislu prolaska u narednu fazu, ali dokazivanje protiv najboljeg tenisera je dovoljan motiv za najbolju moguću igru čak i na treningu.

Sve to obećava da ćemo u petak (21.00) videti zanimljiv susret. Bez obzira na rezultat, Đokovića ćemo ponovo gledati u subotu u 21.00 kada mu u polufinalu turnira na megdan bude izašao Aleksander Zverev.