Ostali sportovi

KARATE KLUB BUDUĆNOST OSVOJIO BROJNE MEDALJE NA DVA INTERNACIONALNA TURNIRA!

Autor Jovana Raičević

Karate klub Budućnost ovog vikenda je učestvovao na dva internacionalna karate turnira “Mostar Open” i “Trofej Bara”.

Izvor: Karate klub Budućnost

U Mostaru osvojeno je prvo mjesto u generalnom plasmanu sa osvojenih 13 medalja (6zlatnih, 4srebrne, 3bronzane), a za najuspješniju takmičarku turnira proglašena je naša takmičarka Danica Radovanović.

Zlatne medalje u katama su osvojili Nina Krulj, Dražen Sutović, Danica Radovanović i Filip Bakić. U borbama srebrne medalje su osvojili Đurđa Todorovic, Emina Efović, Danica Radovanović i Filip Mijanović. A bronzane medalje u borbama osvojili su Tijana Vujisić i Đurđa Todorović.

 Na trofeju Bara gdje je učestvovalo 800 takmičara iz 39 klubova zauzeto je 3.mjesto u generalnom plasmanu sa osvojenih 30 medalja (8 zlatnih, 12 srebrnih, 10 bronzanih). Zlatne medalje u katama i borbama su osvojili Lazar Đikanović, Anđa Koprivica, Lazar Popović, Nina Krulj, Katarina Novaković, Vanja Vujošević i ĐurđaTodorović.

Srebrne medalje u katama i borbama osvojili su Ivo Martinović, Stevan Marković, Vukan Kanura, Mia Ramović, Dražen Sutović, Mlađan Ramović, Đurđa Todorović, Emina Efović i Stefan Bajić. Bronzane medalje u katama i borbama su osvojili David Kovačević, Dražen Sutović, Masa Jovićević, Nikola Petanović, Mlađan Ramović, Lazar Popović, Tijana Vujisić, Vukota Marsenić, Filip Mijanović i Nikola Popović.

U katama ekipno zlatnu medalju osvojio je kata tim 2010/2011 godište u sastavu Dražen Sutović, Lazar ĐikanoviĆ i Vukan Kanura. Dok je kata tim kadetkinje/juniorke i seniorke osvojio srebrnu medalju u sastavu Marija Jovanović, Danica Radovanovć i Anđela Milić