Čestitamo!

FLOJD VJERIO STRIPTIZETU, PA SE VRATIO BIVŠOJ LJUBAVI: Sreli se posle 5 godina i opet su zajedno! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Izgleda da se Mejveder pomirio sa djevojkom od prije pet godina.

Izvor: Profimedia/Instagram/gallienneee/printscreen

Američki mediji su otkrili - jedan od najboljih boksera svih vremena Flojd Mejveder i model Galijen Nabila, koja je ogromnu popularnost stekla na Tik-Toku, ponovo su zajedno. Njih dvoje već su bili par prije pet godina, a sada su primijećeni zajedno.

Kontroverzni Mejveder, čovek čije bogatstvo često izaziva veliku pažnju medija, primijećen je sa starom-novom djevojkom prvo u centru Los Anđelesa, a zatim i na košarkaškoj utakmici Lejkersa i Hjustona. Dovoljan dokaz Amerikancima da je nekadašnji par riješio da proba ponovo.

U međuvremenu, Galijen je igradila ozbiljnu imperiju na internetu, pa je sada mediji neće posmatrati samo kao djevojku slavnog boksera.

Atraktivna izabranica Flojda Mejvedera stekla je blizu 700 hiljada pratilaca na Instagramu, čak 1,3 miliona na Tik-Toku pa njene fotografije i video snimci dospijevaju do svjetskih medija i bez poznatog boksera.

Pogledajte kako izgleda Flojdova djevojka, Galijen Nabila:

O Galijen Nabili se priča i kao o budućoj supruzi legendarnog borca, jer je on u poslednje vrijeme nekoliko puta najavljivao ženidbu.

Trebalo je da se oženi Anom Monro, koju je ne tako davno vjerio, ali je izgleda došlo do pucanja tog odnosa. Ništa neobično za Flojda, tu djevojku je već jednom izbacio iz kuće, kako ga ne bi ometala dok se priprema za meč.

Istina, posle se Ana vratila u zajednički dom, ali se očigledno neće udati za bogatog boksera.