Strašan tempo

TO ME JE SLOMILO, VRIŠTALA SAM 3 SATA BEZ PRESTANKA: Svetska šampionka šokirala - Cela sezona je bila MASAKR!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Iako je uzela titulu o kojoj je sanjala, sve je to došlo po visokoj ceni.

Izvor: Profimedia

Jedan od najpoznatijih trenera u svetu skijanja Livio Magoni je na udaru kritika nakon što su procurili detalji autobiografije Petre Vlhove! 

Magoni je kao njen trener uspeo da dovede Slovakinju do Kristalnog globusa, tj. do pobede u ukupnom poretku Svetskog kupa, ali su se razišli vrlo ružne.

"Prve tri godine s Liviom Magonijem su bile izvanredne. Otkrivao mi je novi svet i podučavao me, ali postepeno su stvari postajale sve gore, a prošla sezona je bila pravi masakr", otkrila je ona. 

Magoni je Kristalni globus osvojio ranije i sa Tinom Maze, ali očigledno da su njegove metode prilično ekstremne. 

"Da sam nastavila s njim, mogla bih da se takmičim još maksimalno dve godine, a onda bih verojatno prestala ili izgorela u tome. Prema meni se odnosio kao prema mašini, a ne kao ženi koja je emocionalna i može da ima loše dane. Nikada nije bio zadovoljan. Nikad nisam bila dovoljno dobra", ispričala je ona.

Italijan je u jednom trenutku dao intervju u kome je rekao da Vlhova više neće napredovati jer ne radi dovoljno i tu je sve puklo. 

"Najpre nisam shvatala o čemu se radi. Prevela sam članak sa italijanskog i pročitala ga. To me mentalno slomilo. Vrištala sam tri sata. Nisam mogla da prestanem. Na kraju sam nazvala brata i rekla mu da sam gotova s njim. Glasno sam psovala na telefon. Od tog trenuta sam ga mrzela. Uništio mi je svu radost osvajanja globusa", otkrila je Petra u autobiografiji.

Tagovi