Nevjerovatno

VASA BAKOČEVIĆA POBIJEDIO RUSKI JUTJUBER! Prije 6 nedelja mu pukao kvadriceps, sad ga amater poslao na patos! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Poznati MMA borac ušao u bokserski ring protiv Rusa Svjatoslava Kovalenka i izgubio od njega.

Izvor: Youtube/Fighting WorldZ/Instagram/vaso_psycho/printscreen

Jedan od najpoznatijih MMA boraca u regionu na kratko je promijenio sport i upisao težak poraz! Ova borba neće se voditi u njegovu profesionalnu statistiku, ali ostaće upamćeno da je Vaso Bakočević u okviru organizacije ''Pravda Fighting'' poražen od ruskog jutjubera Svjatoslava Kovalenka.

Rus je već u prvoj rundi ove ekzibicione borbe stekao nedostižnu prednost, pošto je poslao Bakočevića na pod.

Nakon četiri runde koje su oba borca izdržali bez nokauta, odlukom sudija pobijedio je Rus koji je na ovom meču bio apsolutni autsajder!

To je u kratkoj poruci na Instagramu nakon borbe istakao i Vaso Bakočević, koji nije imao nikakvo opravdanje za sebe nakon bolnog poraza.

''Poraz sudijskom odlukom nakon četiri runde. Rekao sam vam da se kladite na Rusa, bila je dobra kvota. Mene i Tajrona Vudlija (MMA borca koji je nedavno izgubio boks meč) treba razapeti i kamenovati. Sramota za sport. Žao mi je što me nisu nokautirali samo da bude šlag na tortu. Ovako bodovi pa to još više boli. Na 1, 2, 3 želim 'izuvanje' u komentarima'', napisao je Vaso.

Pogledajte haos koji je Vaso napravio na mjerenju, kao i djelić njihovog meča:

Vaso Bakočević Svjatoslav Kovalenko
Izvor: Youtube/Fighting WorldZ

Mnogi nisu očekivali da će se Vaso Bakočević ovako brzo vratiti u ring, pa još i u potpuno drugom sportu.

Prije samo mjesec i po dana u borbi protiv Franciska ''Kroate'' Barija Bakočeviću je pukao kvadriceps, što je olakšalo posao Argentincu hrvatskog porijekla da već u prvoj rundi ''završi'' svog protivnika. Taj meč obilježili su i veliki skandali odnosno Vasin sukob sa publikom i uvrede koje je cijelo veče dobijao njegov tim.

Prisjetite se tog meča: